CANOPIES

JAG RUSAR INTE LÄNGRE ERAT LOPP

FÖRLÅT

Kategori: Livet

Nu är jag tillbaka igen, tror jag! 
 
Jag har vart väldigt seg den här veckan, har vart sjuk och mått allmänt ganska dåligt. Så har inte orkat gå in o skriva något.
 
Men det ska väl bli lite förändring på! Ska försöka iaf!
 
 
Idag blir det Nacka Forum med mamma o pappa. vi ska köpa nya skor till mig, och jag måste även köpa en ny parfym och ett nytt puder!

coming home

Kategori: Livet

nu sitter jag snart i bilen hem. sköönt. har laddat datorn så kan kika himym hela vägen också!!
 
Fick ett mejl av en brud vars man är teknik grej på stadsteatern. Kanske ska få praoa där men vi måste bara hitta någon som kan ta mig. Skådespelarna vill egentligen inte ha några praoelever där för alla tjejerna har vart så kändiskåta. Kände mig så äckligt förbannad på det. Bara för att 90% av dagens tjejer är kändiskåta så betyder det inte att jag är deT? Jag vill bara lära mig hur det ser ut bakom, med teknik, producering and shit. Vi fick iaf ett nummer till en annan tjej, en producent. Hon kanske kunde ta mig så blir att ringa dit imorgon!
 
Annars så snackar vi med en tjej på Warner. Hon tar hand om låtskrivarna osv, VILL JÄTTEGÄRNA PRAOA DÄR. men hon hade vääärldens stress så blir nog inte så..:(
 
Måste bara få säga att prao lappen skulle vart inne för nån vecka sen. Känner mig suoerduktig :)) Fast har faktiskt letat sen vecka 36!!

min ryyyygg

Kategori: Livet

Jag har så förbannat ont i ryggen. Klarar inte av att sova i någon annans säng än mig egna hemma! 
 
Spenderade natten igår med glass och how i met your mother. Har inte tränat nåt alls den här helgen. Men på måndag tar jag nya tag, massa gymmet och simning ska det bli!!
 
Har kommit på nu när inget riktigt händer på min kropp..att det är ändå roligt att träna. Och att jag vill träna för att det är kul också, inte för att bara gå ner i vikt. Det ska bli mer som en bonus liksom! Känner mig så mycket mer levande när jag går o tränar varje dag!
 
Den här veckan ska jag försöka skaffa mig ett liv också, haha. försöka träffa några vänner efter skolan. Bara ha det roligt.
 
 
Ska bli roligt och se hur stökigt det är efter syster som vart ensam hemma i helgen också;)

Shopping!

Kategori: Livet

Har fått massa onödigt grejs idag. Min mamma är bäst på det sättet ibland!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så till middag blir det chibata (stavning?) bröd med veggoburgare, färska majskolvar och smiles, till efterrätt glass och how i met your mother.
 
bästa lördagen!

tripp till vimpan!

Kategori: Livet

Ber om ursäkt för mitt hemska bloggande. Har bara inget att skriva och ni suger på att kommentera..!

Idag blir det en tripp till Vimmerby, vi ska försöka leta efter ett par skor till mig då mina är helt sönder! Även ett par jeans skulle inte alls sitta fel!

känner mig så onödig när jag köper nya kläder med tanke på att jag försöker gå ned i vikt. Men sen kommer jag på att det tar ett tag tills jag måste köpa helt nya byxor:S

fan

Kategori: Livet

Är kall, trött och deppig. Vill inte vara här. Jävla skitställe.

skriv på kik och muntra upp mig så äger ni. @Mikatza

juste man har ju en blogg också-

Kategori: Livet

Jag beklagar. Skulle blogga så fort jag kom hem, det gör jag ju typ alltid. Men idag åkte jag hem vid lunch tid, var trött och hade ont i magen. Jag lagade mat till mig, vegoburgare och vegovårrullar. Sen kollade jag några avsnitt av how i met your mother. och boom så somna jag, mätt o belåten. Sov i flera timmar och bara njöööt. Men sen kom Emma hem och allt blev bara kaos och blabla här är jag.
 
ska till landet idag. Vill verkligen INTE. men måste. så har 13 timmar av himym på ett usb så tror jag klarar mig hyffsat! 
 
 
 
 
 
 
en liten bildbomb fick ni! mobilkameran suger osvvvv
 

TACKAR ER HJÄRLIGT BLOGG.SE

Kategori: Livet

 
För att man nu lätt som en plät kan lägga in bilder direkt härifrån som kommer från instagram till inläggen. feeeeeeeeett!
 
Idag hade vi orientering och den slog ut all min livslust för dagen. Har vrickat foten femtioelva gånger, halkat tusen gånger osvosv. Hemskt! Efter 8 kontroller, och 1 h och 43 minuter joggandes/gående gav jag upp. Jag gick tillbaka skitsur på mig själv för jag trodde jag inte skulle få nåt betyg. Men läraren såg rätt så glad ut och hon sa inget om betygen så tar det som en bra grej!
 
Sen åkte jag hemmåt och duschade, åt lunch med syster osv. Sen tillbaka till skolan för en lektion och nu är jag hemma! Värd dag! eller inte:P
 
ska sätta mig och plugga som en cp nu.

HELT LACK

Kategori: Livet

Bara jag som hatar människor som påstår att de avskyr något, men ändrar sin åsikt sen på grund av sin flickvän/pojkvän?

Eller människor som säger EXAKT samma saker till sin nuvarande som de sagt till dig förut?

men va

Kategori: Livet

kommer aldrig förstå mig på folk som skriver deppstatusar på facebook. VAFAN VILL NI MIG?

DÖR AV SKRATT-

Kategori: Livet

Läste nyss en artikel på Nyheterna Sverige (som förövrigt bara är på skämt). Och ni kommer ihåg han Berndt? Enligt sidan är han tydligen kommisarie och har hållit på med ett fall på Kolmården där de blev attackerade och några ''svartsminkade EMOS'' hade släppt ut så många djur som möjligt.
 
Han krampat i skratt i flera minuter-

JAG VILL ALDRIG NÅNSIN VARA ENSAM MER

Kategori: Livet

 

Är rätt så besviken på mig själv. Vi hade en novell att skriva i skolan idag. Jag har alltid fått beröm för min kreativitet, mitt ordföråd och hur djup jag kan bli när jag skriver. Men texten jag skrev idag var så jävla dålig..Och så himla ytlig. Jag skäms så himla mycket!
 
Annars har dagen varit bra. När jag kom hem gjorde jag godaste hoummusen som jag ska ha på mackor istället för smör! Och ikväll blir det fajitas med paprika, majs och vegetarisk färs! MUMS ELLER?
 
Imorgon är det orientering, och jag känner mig ganska trygg på det. Vi ska orientera på ett ställe jag orienterade på i min förrförra skola. Så jag kommer ihåg rätt så okej hur allt ser ut! Min starttid är 9:07 sen så hade man typ max 90 minuter på sig eller nåt. 
 
Måste komma på något att träna idag..Kanske blir det lite Zumba? Eller simma? AH har typ ingen lust till att träna idag. FAN VILL BARA BLI SMAL HUR SVÅRT SKA DET VARA?
 
Kommer med något mer att skriva sen. Måste verkligen sätta fart och plugga nu!
 
TACK OCH HEJ FÖR MIG

GODNATT

Kategori: Livet

Sugig bloggning idag, beklagar! Ska gå och lägga mig nu! puusss

ÅNGESTÅNGESTÅNGEST

Kategori: Livet

Mamma köpte ägg frigående INOMHUS och jag har getost på mina paprikor. ÅNGEST

HI - I'M VEGAN

Kategori: Livet

421828_297300243653077_1252847846_n_large

skjut er

Kategori: Livet

Älskar när folk lägger ut sin msn, gullesö[email protected], och säger: mobba inte, det är en asgammal fjortismsn. .Se accounten kom väl ut max för nåt år sen? OJ shit va gamla msn ni har :)))))))

TJA TJA BLOGGEN :$$$$$

Kategori: Livet

Åh hatar er som alltid börjar era blogginlägg på det viset!
 
Skolan har vart helt okej idag, finns liksom inget mer att säga.. Vill inte förlora er alla underbara som nyss börjat läsa. Men känner mig så jääävla tråkig. Har letat som en galning efter nått som jag kan klaga på här haha men idag har det inte gått bra alls!
 
 
Eller jo, en sak. Gamla tanter och gubbar som pratar med en på bussen. Idag hade jag hörlurarna in, satte mig på bussen och tittade ut genom fönstret när en gammal gubbe satte sig bredvid mig. Han började prata om vädret och fortsatte så AAAAPlänge. Även fast jag flera gånger visade mig ointesserad. Skulle jag vara en taskig människa skulle jag lätt slått till honom. MEN han var ju gammal..
 
Har även nördat mig genom en bok idag. har hälften kvar och vill inte att den ska ta slut :$
 
 

GILLA

Kategori: Livet

in och gilla min syster som tävlar för att sjunga på Star For Life.
 
 
 
För att rösten ska gillas måste du även gilla MarchingForLife's facebooksida. Men det är där videon ligger så ni kommer fatta:)

JAG SLUTAR NÄR JAG VILL

Kategori: Livet

Dagen har vart..Bra. Inget speciellt liksom. En helt vanlig tråkig dag haha. 
 
Ni ska få veta en grej. Att jag är apsur. Är så förbannat sur för jag lät denna ''Berndt'' komma åt mig. Tror inte ni förstår min ilska. Han fick mig att känna mig så äckligt fet, att han pratade om BARA mig. Så idag har jag gått runt med en klump i halsen nästan hela dagen. Har vart jätte osäker med kroppen, mer osäker än vad jag är, och allt jag har tänkt på är att jag vill hem o träna bort all den här jävla övervikten.
 
Och jag är vanligtvis inte personen som bryr sig. Min kropp är min kropp, jag bestämmer hur den ska se ut. Men något bara hände igår, den där skyddsmekanismen jag hade är lite mindre och mer sårbar.
 
Idag ska jag gå ut med stavarna, i helst över en timma. Men får se.
 
 
Förresten: ASKUL att så många nya läsare har kommit hit. Är så jävla glad! sprid gärna vidare osv och skriv vad ni vill läsa om!

dagens skratt

Kategori: Livet

Går till denna kommentar som väljer att publicera här istället för i kommentarerna.

"Kära barn!

Som Berndts Akkterstofts juridiska ombud, tillika brännvinsadvokat, ser jag det som självklart att ta mig en närmare titt på den uppkomna situationen där ni står i konflikt med min klient.

Efter idogt sökande kan jag i kraft av min proffession icke finna några som helst sakfel i tidigare inlägg här på din fina blogg. Ord står mot ord, barn står mot vuxna. Berndts modus operandi står ej i särskild lagtrots, varken enligt svensk, dansk eller nederländsk lag.

Vad gäller artikeln, www.nyheternasverige.com, som ni så frikostigt länkar vidare till, så är denna skriven av en ackrediterad journalist och mångsysslare. Här står enligt Nederländsk lag heller inget att ifrågasätta.

Svaret på din förstnämnda fråga är för övrigt ja. Vi föds inte feta, därför är det ett onormalt tillstånd, en sjukdomsbild. Det är därför följdaktligen oerhört ansvarslöst att i sådant tillstånd kränga på sig alltför trånga jeansbyxor, alternsativt småbyxor. Även här saknas lagtext i ämnet, men jag hänvisar istället till 16 kap. 16 § brottsbalken (1962:700), rörande brott mot allmän ordning samt förargelseväckande beteende.

Vidare funderingar, och alternativt frågor, kan med fördel skickas per post till mitt kontor i Flandern.

Gerte Schinnilou Box 12 8310 Brugge

Vid telefonkorrespondens; +353 564 23 1810 Telefontid är tisdagar ojämna veckor, mellan kl 04.15 - 05.30

Väl mött

Gerte Schinnilou"

ändå

Kategori: Livet

Läste egenom källan jag hittade artikeln om som startade allt detta och skrattar på mig när jag förstår vilken bluff allt är. Spelar dock Ingen roll om berndts åsikter är riktiga eller inte. Sånt där Tjafs om överviktiga är hemskt. Och om nu berndt inte finns så är jag väldigt glad över att jag inte behöver stycka någon i bitar. Tack föt mig, nu ska jag sova.

FÖRSVINN

Kategori: Livet

Så du anser alltså att man är onormal för att man är fet?
Svara på denna fråga.
Du var säkert den där mobbade supertjocka ungen i mellanstadiet, som nu försöker höja sin självkänsla genom att kränka andra. Oj, du står för vad du säger, vad otroligt självständig och stark du är.
Min pappa är psykolog och sitter just nu och skrattar åt dina intelligensbefriade och dumma synpunkter.
Du är verkligen senil en senil gubbe.
-anonym


Får man fråga varför en medelgammal gubbe tittar runt på tonårstjejers bloggar...?

- ludwig


Håller med dig. Helt sjukt att det finns sånna människor. Och what? är han vuxen? seriöst. Tänkte srkiva "ska vi ge ett liv till honom?" sen kom jag på att han inte ens är värd det.

- amanda


Berndts kommentar fick mig att gråta av skratt. "Hipper hoppare". Snacka om senil gammal gubbe, att vara senil är en sjukdom

- julia

 

 

Kan du nu förstå, min kära idiotiska Berndt. Att det är du som har fel?

LÄGG NER BERNDT.

Kategori: Livet

''Ni är ju så omogna! Herregud! Bara barn! 
Jag blir så arg! 

Tack iallafall till Victoria K som håller helt med mina åsikter samt vad jag står för. 

Victoria är säkert en helt normal flicka, inte en sån där nerspacklad osäker, fet, ungdom - med stor fet blek mage som hänger över byxlinningen. 
Usch! 
Feta ungdomar! 
Som sagt! Hela söndagen kan jag lika gärna kasta i papperskorgen! 
/Berndt''
 

Det är du som är omogen. Fattar inte att en vuxen gubbe sitter o försöker argumentera med en tjej. Har inte du bättre saker att göra?
 
Börjar bli förjävla trött på det här nu.
 
JAG blir så arg. DU HAR INGET ATT VARA ARG ÖVER.
 
Victoria, höll inte med dig. det hon skrev var om det JAG hade sagt. Hur jag vet detta? Hon går i min skola, idiot. Och nej, hon är inte nerspacklad eller fet. Men hon är ändå som vilken annan tonåring som helst. Hon är precis som mig, och som alla andra som läser detta. 
 
Lovar att du inte heller har perfekta kroppen eller är perfekt.
 
Orkar inte tjafsa emot så jävla mycket mer. Orkar inte med dig. Orkar inte ens veta att någon med så puckade åsikter finns. Jag är en person som tror på att alla bör få ha sina åsikter. Men när det gäller att trycka ner någon på det här sättet ska man bara fan hålla käften.

KRONÄRTSSOPPA

Kategori: Livet

Fyfan vilken god middag. Ibland gör jag bara allting så rätt!
 
 
Ingredienser:
Havregrädde
Kronärtskockar
vitlök
gul lök
grönsaksbuljong
vatten
olivolja
salt & peppar
 
Det här är den lättaste soppan som finns, ska ni veta. Och den är så otrolig snabb att göra.
 
Koka kronärtskockorna tills de är klara (vet inte hur länge..googla!)
Dra av alla blad tills du ser kärnan. Gröp ur det ''stråiga'' i mitten. Du kommer fatta vad jag menar!
Hacka gul löck och pressa vitlök. Häll ned det i en kastrull med olivolja. Stek tills löken är mjuk.
Häll ned kärnan från kronärtskocken, utan det stråiga alltså. Och mosa det tills det är bara bitar.
Fräs i några minuter.
Häll ned havregrädden, vatten (för mer önskad smak använd vattnet du kokade kronärtskockorna med från början) och buljongen. 
Låt koka upp medans du blandar.
Sänk varmen, häll i salt och peppar och låt sedan det småputtra ett tag. (körde i kanske 10 min eller nåt!)
Stavmixa soppan tills du får den så slät du vill ha den. Vill du ha stora bitar så behöver du inte stavmixa alls.
Smaka. Saknas nåt så fyll på.
Låt koka lite mer tills du känner för att äta den!
 
Garnera med mosa basilika blad, olja och rostade pumpakärnor. Rekomenderar även att ha vitlöksbröd till!
 
 
Skrev inte vilken mängd då jag faktiskt bara hällde ner på magkänslan! Lita på dig själv och dina smaklökar så kommer det gå galant!

LUGNAT NER MIG

Kategori: Livet

Efter massa skakningar och utbrott har jag nu lugnat ner mig lite nu angående Berndt grejen. Kan nu äntligen andas ut ahah!
 
Min familj köper alltid två trisslotter varje vecka. Förra veckan vann vi lite mer än vad vi hade köpt för så vi tog de pengarna på nya lotter, plus köpte två nya. Var skittaggad. Tänkte: fan nu kommer vi bli rika, finally! Men ICKE SA NICKE.
60 spänn vann vi. Det är fan ingenting. UGH.
 

ETT LIV SOM GRIS.

Kategori: Livet

Vill att alla går in och ser på den här videon. Sen nästa gång ni ska äta gris ska ni tänka: är min njutningg värd flera tusentals grisars smärta?
 

ALDRIG VART SÅ ARG I HELA MITT JÄVLA LIV

Kategori: Livet

''Ni vet ingenting ni ungdomar! 
Ena dagen målar ni er kolsvarta i ansiktet och andra dagen ser ni bleka ut som heroinister!! Det är makalöst 
Emosare må väl vara då, men jag vill än en gång påpeka och fråga varför överviktiga flickor ska ta på sig så små kläder! 
Deras feta magar väller ju över byxlinningen och det fläsket hänger ju och dallrar! Det är vidrigt att behöva se!! 
Sen har en del så feta lår att det är ett UNDER att det inte tar eld mellan låren när de går och gnider låren mot varandra. 
Usch! 
Nu är jag så arg! 
Hela söndagen är förstörd!! 
/Berndt''
 

Jag vill slå dig. Slå dig hårt i skallen. Jag vill slå dig tills du fattar vad det är du säger. 
1. Övervikt är inte en sjukdom. De flesta överviktiga flickor kämpar varje dag med att acceptera sig själva, att må bra över hur de ser ut. De kämpar varje dag med att gå ner i vikt. Att bli lika smal som såna som du vill att de ska bli. Och DET är fel. Att ni vuxna människor (antar att du är vuxen pga ditt namn o hur du pratar om ungdomar) får ungdomar att må så dåligt över sig själva är helt sinnesjukt. Det är NI som bör hjälpa oss. Det är NI som ska göra så att sammhället accepterar alla, oavsett hur de ser ut!
 
2. Man får ha på sig vad man vill. Står inget om att man inte får ha på sig för tighta jeans som överviktig. Man ska få klä sig i det man är bekväm i. I det man vill ha på sig. Tycker vi att vi är snygga med våra magar hängandes över byxorna SÅ LÅT OSS GÅ SÅ. Inger ber dig att titta på oss för i helvete! VI VILL INTE ENS ATT SÅNA SOM DU SKA SE PÅ OSS SÅ FÖRSVINN.
 
3. Min söndag är också förstörd. Visste inte att såna som du existerade. Idiotin har slagit rekord.
 
 
Aldrig, ALDRIG har jag vart så här arg. JAG SKAKAR.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kategori: Livet

''Ungdomar! Det är ju makalöst hur ni spökar ut er som emosare och hipper hoppare!! 
Var är era föräldrar? 
Säger ingen vuxen STOP när feta tonårsflickor ålar på sig så trånga jeansbyxor att magen ramlar över resåren som en stor degklump???? 
Nej! Det är en SJUKDOM som ni håller på! 
/Berndt''
 
 

För det första. ''hipper hippare'' är mitt nya favorit uttryck!
 
För det andra. 
När du var tonåring, gjorde du aldrig något du ville? Tog du inte på dig de där kläderna som såg inte ut som allas andras, bara för att få lite mer uppmärksamhet? Gjorde du inte saker bara för att dina föräldrar sa åt dig att INTE göra det? Som tonåring blir det som en princip sak att om dina föräldrar säger åt dig att inte göra något, vill du göra det. Det är ren fakta att det förbjudna lockar oss mer än det vi faktiskt får göra. Så kom inte hit o klaga på våra föräldrar, att vi ser ut som vi vill och att vi klär oss med de kläder vi vill ha på oss. För jag kan satsa allt jag har på att någon gång i ditt liv ville du göra det du inte fick, klä dig det du inte skulle klä dig med, och vara den du inte skulle vara.
 
Att vara tonåring är inte en sjukdom. Det är ett stadie i livet som varenda en går egenom, vare sig du vill det eller inte.
 
Berndt, your argument is invalid. 

NI MÅSTE SKOJA MED MIG.

Kategori: Livet

''Emo klassas äntligen som en sjukdom.''
 
 
OKEJ NI MÅSTE SKOJA MED MIG. EMO är en stil. Stilar är till för att tonåringar ska pröva olika saker, få hitta sig själva. Ja att skära sig själv är väl helt onödigt. Men snälla sluta lägg energi på att hacka på människor som inte är depp på riktigt och hjälp de med riktiga deppressioner som behövs botas direkt. 
 
Och sluta ens tro att ni kan få folk att överge sin stil bara för att en vuxen ber dom att skärpa sig. Ja de bör sluta skära sig, få de att sluta med det. Men ta inte bort deras jävla stil.
 
EMO ÄR INTE EN ALLVARLIG SJUKDOM. DEPPRESSION ÄR DET. fatta.
 
Roligaste är att bredvid artikeln denna bild: 
Som är en enorm drivbild bland alla ungdomar på nätet. ''En så kallad emo'' Ni vet inte ens vad ni snackar om.

SHE'S HOLDING YOUR HEART

Kategori: Livet

 

Tjaba! Igår blev det extremt lite bloggning tyvärr. Jag vet inte varför, för jag satt bara hemma vid datorn, sov massor osv. Så jag glömde väl helt enkelt bort eller något sånt!
 
Idag vet jag inte om det blir någon större träning. Igår fick jag väldigt ont i min trampdyna under vänstra foten. Kunde knappast gå osv. Det är bättre idag men vill inte storträna ifall det är något som tänker komma tillbaka liksom! Så ska nog bara gå på någon prommis med hunden!
 
Har sån extrem stress med min prao som ska vara vecka 42-43. Man ska ha hittat en plats tills imorgon, men jag har verkligen inte hittat nåt! Jag har mejlat flera ställen, har bara fått nej! Mamma och pappa har väldigt många kontakter på t,ex stadsteatern och operan, som typ scenarbetare. Och det verkar ju ganska roligt. Men är ändå inte riktigt det jag vill praoa som. Jättejobbigt eftersom helst ska praon ha en koppling till gymnasie valet. (musik-event är det jag vill helst gå!) Bajs! Men aja, har iaf fått jättesnälla svar. T,ex en tjej gav mig tips på högskolor som hon tyckte var bra, sen sa hon att jag skulle höra av mig när jag hade gått klart osv. Så tacksam för såna människor!!
 
Nu ska jag nog spela lite sims.. :$

NÄR INGA SORGER FINNS KVAR, VAD BLIR VI DÅ LYCKLIGARE AV?

Kategori: Livet

 

Godmorgon alla sköna idioter som slutat läsa min blogg. Nej skojar. Men seriöst. Vart gick ni? :(
 
Idag ska jag simma. Blir trött bara av att tänka på det men ja..
 
Är även ensam hemma ikväll så ska nog hitta på något roligt. 
 
 
bloggar mer sen!

DET FINNS DAGAR DÅ JAG KRYPER IN I KROPPEN OCH GÖMMER MIG

Kategori: Livet

 

Herregud vad konserten igår var grym men jävlar vad alla tröck på oss längst fram. Höll på tappa andan flera gånger!
 
MEN FAN VA LYCKLIG JAG VAR.
 
Idag var det grönan med klassen. Var faktiskt kul! Åkte Insane, hade aldrig gjort det förut och dog tusen gånger lite sådär smått. Sen stack jag till Goodstore och köpte ost som smaka SKIT och två chokladgrejer som var skiiitgoda. Ska kanske fota de sen och visa.
 
 
Ber om förlåt igen för mitt hemska bloggande, men har ju inte haft tid..:(
 

OCH JAG ÄR ALLTID LIKA STARK SOM DU.

Kategori: Livet

 

Idag är det björnstammen och jag är SÅ taggad! Ska bli skitkul!! Har gjort ordning pastasallad, med bönor, majs, pasta, spenat/ruccola sallad och min vegofärs på sidan om! MUMS ELLER?
 
Kommer upptadera min instagram medans, men bloggen blir det nog inget alls tyvärr :/ Men lägger upp allt sen!
 
pussss

ORKAR INTE

Kategori: Livet

Är så trött, slö och bajs. Har ont i magen, blev lite bättre efter att jag ätit men ändå. Känner mig fortfarande jättekonstig..
 
ska sova nu. älskar sömn<3

FÖRLÅT MIG

Kategori: Livet

Jag har bloggat ganska dåligt, idag och igår. Och jag säger väldigt mycket förlåt till det! Men mina orsaker har varit legit.
 
Igår var jag bara allmänt upptagen o hade inget att skriva om. 
Och idag gick jag i skolan till 3, sen åkte jag till stan o köpte en ascool bebis body med syster och sen svichade vi vidare till bebisen som skulle få bodyn. sötare bebis har jag aldrig sett, seriöst. Helt käär!
 
Och imorgon blir det nog inte mycket bloggning heller, för då är det Svenska Björnstammen med syster på Grönan och vi åker direkt när vi slutar (jag halv 3, hon typ 3/4) så vi får bra platser! Vi ska även ha med oss middag osv. Blir apmyysigt!
 
Så nu kan jag inte skriva mer för jag har tyvärr massa plugg :(

ohye

Kategori: Livet

Gick ut på en promenad även om hela kroppen skrek; nej va hemma o sov istället!
Nu har jag extremt sockersug, men jag står emot det! Har tyvärr inte bloggat så mycket idag, har inget att berätta eller visa. Och tyvärr har jag inte haft så många läsare som vanligt. Puss till er som läst ändå dock!
 
Nu ska jag nog kolla film o sova!

YOU WERE ONLY WAITING FOR THIS MOMENT TO BE FREE

Kategori: Livet

Blackbird - The Beatles
 

Nu är jag hemma från skolan! Och fan vilken virrig dag det har varit haha!
Började med att jag var jättevirrig hemma innan jag skulle gå. Glömde massa saker osv. Kom iväg väldigt mycket försent. Därför kom jag till skolan när typ halva första lektionen gått. Orkade inte smyga in då, för de hade läxförhör så jag väntade utanför. Sen har efter någon lektion ska vi ha NO igen och då skulle vi tydligen vara i datasalen, men ingen hade berättat det för mig så väntade utanför den riktiga salen smo en tönt i ungefär 20 minuter. Men sen kommer min lärare och ursäktade att han hade glömt bort mig haha!
 
Fick dock göra förhöret på våran lässtund så det löste sig!
 
Idag blir det tyvärr ingen större träning för mig, för jag måste ta långisen med våran hund. Så blir nog någon version av powerwalk i typ 40 min. Så det är ju ändå något!
 
 

GOODNATT

Kategori: Livet

Godnatt alla sköna!
 
Imorgon är det skola sen ska jag nog bara hem o chilla..som vanligt.. ehe

JAG STÖR MIG PÅ ETT LJUD SOM INTE HÖRS

Kategori: Livet

 

Nu har jag kommit hem från gymmet. Blev 10 minuter Cross Trainer sen styrka! 
 
Imorse när jag vägde mig och mätte midjan hade jag gått ner 2 kg och förlorat 4 cm. PÅ EN VECKA. Är riktigt nöjd av mig själv. Visserligen är det mest vattenvikt, en enkel vikt att förlora. Men ändå. Det är en fet start!
 
 
Ska försöka gå o lägga mig hyffsat tidigt, och somna så fort jag kan! Men så lär nog fallet inte bli eftersom jag måste prata med mamma o pappa om musikdrama grejen, sen duscha! ARGH vill bara sova...
 
Ni får ta och ta hand om eeer! Blir nog ett natti inlägg sen, annars så säger jag godnatt nu!
 
 
BÖRJA KOMMENTERA MER. 
 

MATMATMAT

Kategori: Livet

Vegetarisk färs med tacokrydda, salt o peppar och ris med Chunky salsa sås.

NEEDTOBREATHE

Kategori: Livet

 

Har nyss vart superduktig och pluggat till läxförhöret imorgon. Kan inte komma ihåg när jag plugga till något prov eller läxförhör seriöst senast haha!
 
Nu ska jag försöka äta någon middag. Åt nämligen en ganska stor mellis för jag åt typ ingen lunch så är inte så jättehungrig! Men måste ju ha energi för när man ska träna;)
 
Har två frågor till er också! Snälla svara, skulle hjälpa mig massor! puss!
 
 
 

IF YOU DONT SHOOT IT HOW AM I SUPPOSED TO HOLD IT?

Kategori: Livet

 


Idag blev det tyvärr ingen morgon bloggning eller nåt från skolan. Orsaken till detta är att mitt batteri till mobilen suger, och hade lyssnat på musik och kollat grejer massa innag jag tänkte: oh kanske ska skriva nåt på bloggen? Så det bleeev inget!
 
Idag har det varit en sån här fuck it all dag igen. Vi hade bara NO i skolan och jag hatar det. Det är så jävla långtråkigt och min lärare är JÄTTErörig och jobbig! Vi ska ha ett prov på torsdag/fredag, ett läxförhör till imorgon och en uppsats tills på fredag. Faan asså.
 
Egentligen ska jag åka till musikdraman nu. Men jag orkar verkligen inte. Och jag vill inte gå dit. Vill bara vara hemma, instängd i mitt rum. Och sen träna bort alla onda tankar i hjärnan som stör mig så ordentligt mycket just nu.
 
Nu ska jag nog sova en stund, eller kanske se på nån film. Slapp blir det iaf!

VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

Kategori: Livet

 
Har nyss duschat. Var riktigt skönt faktiskt! Sen tog jag på mig ansiktsmask och bara njöt av ensamheten som ligger hemma när min äldsta syster inte är hemma och alla har nästan somnat. Asmysigt..
 
Skaffade nyligen dropbox. så nu blir det slut på spammet på instagram och oredigerade bilder! Om jag inte orkar redigera dom via datorn vill säga!
 
 
 
 
*skulle lägga in bild men orkar inte.*
 
GODNATT GULLEUNGAR,puss

TYP

Kategori: Livet

Bara en liten update såhär va. Sitter och tittar på Snow White and the huntsman medans jag väntar på mat! Bloggar mer seen! pussss

MINNS ATT VI VA LYCKLIGA IGÅR, NU VET INGEN HUR JAG MÅR

Kategori: Livet

 

Nu är jag hemma från simningen. Fan vad frustrerande allt var.
 
Det börjar med att jag missar bussen så får vänta i 11 minuter. Sedan när jag är där så är hela simhallen full av invandrare som inte kan svenska ALLS. Så de fattar inte vart gränsen är mellan motionsbanan och lekbanan. Så jag simmar i ca 20 minuter, hyffsat ostört. Sen kommer två kanske 12 åringar och börjar kasta någon flytgrej, och den lyckas hamna i mitt huvud flera jävla gånger! Jag skriker till på de och de flyttar på sig. Men då kommer två andra, verkar vara bröder i kanske 20-30 års åldern som krålsimmar. Det plaskar överallt och de stirrar på mig hela tiden!! När de har gått kommer en tant och hennes dotter. Det här var det jobbigaste. Tanten simmar som en jävla groda och plaskar i mitt ansikte hela fucking tiden. Och hon måste alltid simma nära mig, så där äckligt nära! Och hennes barn sparkade mig i magen hela tiden. Fan va irriterad jag var! 
 
så jag gick upp efter 45 minuter, jävligt förbannad och sur. Hade inte ätit något heller på ett tag så allt var lite skit. Men det löste sig med lite nötter från pressbyrån så!
 
 

DUKTIG CHEY

Kategori: Livet

Har nu städat klart. Luktar fräscht i mitt rum för en gångs skull haha! Nu ska jag bara installera the sims 3 supernatural, kolla lite på det och sen dra till simhallen!

VEGANGLASS

Kategori: Livet

Den här godingen gjorde jag igår! Lät den stå under natten, skulle jag ta fram den tidigare blir det me som frozen yogurt.
 

Såhär gjorde jag:
Jag la ner ungefär 2 dl frysta jordgubbar (går bra med vilka bär som helst!) i en plastbunke. La in dom i mikron tills de hade smält, och var bara mest små bitar i någon slags ''sås''. Jag lät de svalna i ungefär 5-10 minuter i kylen och sen tog jag ut dom och hällde på ungefär lika mycket Alpro Soya Yogurt med smak av vanilj. Jag vispade lite och sedan in i frysen. 
 
Meningen är att jag skulle ta ut glassen efter 2-3 timmar men jag somnade så tog ut den när jag vakna istället. Och då var den mer som is än glass så jag lät den stå ute ett tag innan jag började äta!
 
Ska du servera den till vänner, familj eller annat sällskap så köp en kulskopa, så får du fina kulor! Du kan också pynta med ett Myntablad och/eller lite andra bär!
 
Vill du ha en ännu sötare version kan du även hälla i lite socker, men använder du Alpro Soyas nya yogurt så behövs det inte för den är väldigt söt ändå!

UTAN DINA ANDETAG

Kategori: Livet

 
 

Godmorgon alla sköna! Idag är det söndag (no shit?) och det betyder träning! Hela min kropp är slö och skriker nej, men jag måste verkligen. Det här är resultatet för att jag inte träna något igår. Min kropp slappar till sig liksom!
 
Att jag känner mig helt svag i kroppen har även med andra saker att göra, som t,ex får inte i mig allt jag bör få i mig pga min nyfunna vegandiet. Och när jag haft konstiga drömmar sover jag väldigt konstigt.. 
 
Ah som sagt så ska jag träna idag, men även städa o rensa ur garderoben lite. Och sen klockan sju är det Awkward på MTV som jag och min syster följer!!
 
Vad händer idag för er?!

LYCKAT JU

Kategori: Livet

Gjorde egen Frozen Yogurt (lägger upp recept, bild osv sen!). Den ska röras om lite då o då. Sen är den alltid godast om man äter den efter några timmar typ. Men jag blev JÄTTEtrött och vill verkligen sova..men vill ha min glass! AH fan va jobbigt..

FUCK IT, FUCK IT ALL.

Kategori: Livet

Har en sån liten fuck it känsla just nu.
 
Blir ignorerad av min bästa vän och allt känns lite halvt skit. Det löser sig, det gör det ju alltid. Men känns bara så konstigt...
 
Skulle ju träna idag men blir nog inte så. Är för trött och har inte tid, nu ska vi snart äta middag o sen blir det körslaget o grejer. Så får träna extra mycket imorgno istället!
 
Hoppas ni har en bättre kväll. PUSS

I RATHER REGRET SOMETHING I DID THAN NOT DID

Kategori: Livet

Dagen har bestått av massa pinsamheter och skratt. Men mest av allt så var dagen grym!
 
Jag och syster fick skjuts av pappa till vitabergsparken. Vi snurrar runt och sedan hittar vi där alla ska mötas. Klockan är 2 men ingen är där. Så vi sätter oss på läktarna nedanför där det pågår någon Hippie grej. De har satt ut filtar med högtalare så någon sjunger o spelar. Sen äter de och har det nice. Så vi satt där ett tag tills de sa: nu är scenen öppen för alla. Och då pushar jag på syster för att spela. Jag tror jag var mer nervös än henne haha! Men hon sjöng skitbra och är en superstolt syster!
 
Fina syster som även har en blogg <-----
 

Efter hon hade sjungit gick vi upp till paviljongen ändå. Där satt ungefär tio stycken 20-30 åriga veganer. Fattar ni hur ung jag kände mig?! Allt var bara jättestelt och pinsamt. Aldrig vart med om en sån pinsam tystnad asså!
Inte ens arrangören var där!! 
Fick dock senare reda på att han trodde ingen hittade till paviljongen så de hade gått o satt sig framför kyrkan. Så vi alla gick dit. Och där var stämningen lite bättre men ändå så super pinsamt och jobbigt för oss. Så vi åt, och sedan sprang därifrån hah!
 
Påvägen hem såg jag två asballa skyltar!
 

STRESS STRESS

Kategori: Livet

Åh all denna stress. Måste lära mig planera mer asså. Hemskt ju!

Nu får jag snart skjuts till vitabergsparken. Sen är jag väl där i någon timma eller så. Och sedan åker vi hem, jag byter om och åker till högdalen för att simma!
Lite planering går väl:P

ÄNDRADE PLANER

Kategori: Livet

Blev ändrade planer så här i sista sekund! Ska dra till vitabegsparken istället på vegopicnick. ASKUL. Skriver mer sen. PUSS

DET ÄR SÅ LOGISKT FATTAR UTOM DU

Kategori: Livet

Är så trött så jag orkar inte åka o simma. Ska dock få skjuts så ska nog draaaa mig dit ändå. Är ju så skönt!
 
Allt jag gjort för dig, och du kan bara kasta bort mig? Wow vilken vän.

RITA FIGURER, OCH DRA EN GRÄNS

Kategori: Livet

 
Åt nyss godaste frukosten nomnomn. 
 

Min frukost var ananas i soya yogurt med musli i. Sen mörkt bröd med tofu cream cheese på. Fuskade lite med ett glas cola till det. Men är ju faktiskt lördag!
 
Nu ska jag leta upp veganaffärer i stan och sedan blir det att simma.
 
PUSS

TIPS - SIMNING

Kategori: Livet

Något jag verkligen tipsar för alla som inte pallar med gymmet är simning!
 

Simning gör att du måste arbeta med hela kroppen för att komma frammåt. Det tränar både mage och rygg. Om du är stel i ryggen eller har en väldigt svag rygg så hjälper simningen att ge dig en skönare och starkare rygg!
På en timmas simning förbränner du ca 500-600 kalorier. OCH DET ÄR JU GALET!?
Är du på gymmet o kör t,ex Cross Trainer i en timme förbränner du lika mycket ja..Men simning är så himla mycket roligare!
Och det är en skitbra tidpunkt att tänka på. Tänka och bearbeta grejer.
 
När jag simmar börjar jag med att ta det lungt. Jag sätter upp en plan för hur länge, och hur mycket jag ska simma den gången. När jag har planerat det simmar jag lite snabbare och börjar räkna längderna. Sen efter 20 minuter eller nåt åker tankarna lätt till annat, farten sänks ner och jag bara simmar på tills jag inte orkar längre. På ungefär 40 minuter hinner du med 1 km om du har en rätt så lugn takt. Och det bästa är att du känner inte ens av att det är jobbigt i armar o ben efter ett tag. Det bara flyter på! 
 
Så sätt på dig din baddräkt/bikini/va naken och SIMMA LUNGT!
 
Måste bara få lägga upp den här supersöta bilden också.. 
 

KOM ÄNGLAR

Kategori: Livet

Vaknade av en skum dröm idag. Den var så skum och invecklad att jag har ingen aning om hur jag ska sätta den i ord. Så jävla konstigt...
 
Idag är det lördag..Och den ska jag nog spendera framför datorn med glass. Ska iaf försöka hitta nån veganglass till senare! Men innan dess ska jag såklart träna nåt! Blir nog simning. yeah!
 
Vad ska ni hitta på idag? Fest, hemmakväll eller bara softa med polare?!
 
*insätt en bild där du inte ser ut som ett fucked up miffo utan smink*
 
 
PUSS

Tips - Bra låt!

Kategori: Livet

 
Den här låten knarkar jag just nu. Den är riktigt soft och får mig att bara vilja sluta ögonen och sova en väldigt lång tid..vilket jag funderar starkt på att göra nu!
 
Tack till er gulleungar som läst min blogg idag. Skulle älska om ni skickade runt den ifall ni känner att det är en blogg ni skulle följa. Vill ha så många trogna läsare som möjligt!

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?

Kategori: Livet

Klickade mig in på två 99ors blogg. Fick se en bild på henne i en magtröja och såg med STORa ögon att hon hade navelpiercing. HERREGUD?! Hon är 13!?
 
 
Okej ska inte säga så mycket. Gjorde grejer när jag var tretton som trettongåringar inte bör göra alls. Men ändå. Hon känns så liten när man tänker efter. När jag var tretton fick jag knappast färga håret?! Helt jävla galet är allt.
fuck it.

VEGONACHOS

Kategori: Livet

Vegosnack! Som jag åt långt innan jag blev Vegan but still! Det är tapenade av svarta oliver med små baguettebitar som det finns att köpa i påse!
 
 
Suddig bild. Måste införskaffa mig en kamera!
 
Detta är då mina vegonachos/tacos som består av:
Nacho chips
Vegetarisk färs (typ quorn fast utan ägg!)
Chili Sin Carne från GO GREEN
Guacamole (stavning?)
 
Rekomenderar STARKT!

JAG RUSAR INTE LÄNGRE ERAT LOPP

Kategori: Livet

 
Så nu har jag gymmat som en duktig flicka! Det blev mest styrka, körde massa benpress och annat med benen o rumpan. Ska få snyggaste benen och rumpan när jag är klar, vet ni!
 
Nu blir det att hjälpa till med maten osv. 
Min ''deal'' att äta vegan här hemma är att jag ska hjälpa till med maten om jag inte ska äta detsamma som resten av familjen. Och det är ändå rätt så nice!
 
PUSS

GYMMET

Kategori: Livet

Nu drar denna sega brud till gymmet. PUSS BA

TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG, SEN ÅNGRAR MIG IGEN.

Kategori: Livet

Är hemma nu, eller aa har vart ett tag. Men spelade lite piano och sen var jag helt fast!
 
Imorse vaknade jag och kände mig extra smal, så jag sprang till måttbandet och mätte midjan. MINUS 2 CENTIMETER. Det är 4 cm från måndags nu. Så duktig känner jag mig! AH
 
 
 
 Åt god frukost idag. Med soya yogurt, macka med tofu creamcheese och sen Lipton frukt te. NOMN
 
 
 Sen blev det sallad till lunch med bulgur, isbergssallad, morötter, vitkål och lite olja över. Skolan hade framme vegetarisk pyttipanna men det visade sig vara ägg i den. 
 
Till middag ska det bli vegonachos! Nacho chips med en bönröra jag hittade från GO GREEN. Blir nog asgott!
 
Nu ska jag hitta på någon mellis och sen blir det iväg o träna! PUSS

idrott

Kategori: Livet

Idrott i skolan är verklgen inte min grej. Fan asså.
Fick nyss reda på att det varit brandalarm men hörde inget alls. Creepy:s

Nu blir det no sen äntligen lunch!!

morgon!

Kategori: Livet

Godmorgon alla morgontrötta jävlar som mig!
Sitter halvdöd i skolan o väntar på engelskan med Winnerbäck som mitt enda sällskap.
Pröva lägga till bild men det ville tyvärr inte fungera så ni får kolla in instagram istället!@mikatza

mobilinlägg

Kategori: Livet

Tänkte bara se hur det här funkar, går lite segt haha..

kan även passa på att säga godnatt på riktigt!

OM MIG

Kategori: Livet

Nu är bloggen fin o klar! Möjligt att jag tröttnar snabbt men ja! Skitsamma.
 
Tänkte skriva lite om mig då.
 
Jag heter Mathilda och är 15 år. Jag går i nian på Åsö Grundskola. Innan dess har jag gått i flera olika skolor, men alltid bytt på grund av att folket i skolan (lärare och elever) har inte riktigt passat mig..Eller ja hur man nu ska säga! Jag bor i Stockholm och har alltid gjort. Här bor jag i en femma med mina två äldre systrar, mina föräldrar och våran hund.
 
Som det redan står så har jag en förkärlek för dreads, skägg, te, ljusslingor, mat, djur och så fortsätter det ett tag! 
 
Jag hade tänkt att bloggens main tema ska vara min träning och viktnedgång, även mitt val av hur jag äter och lever mitt liv. Ska försöka blanda bilder med text så gott jag kan. Blir det för tråkigt så hojta till liksoom..
Den 5/9 2012 blev jag Vegan. Det betyder att jag inte får äta kött, mjölk, ägg, fisk eller fågel. Och det fungerar jättebra för mig, iaf än så länge!
 
Jag är extremt intresserad av musik och hela den branschen så till gymnasiet hade jag tänkt börja på GYRO i hultsfred och deras MUSIK-EVENT linje. Min plan B är att gå någon MEDIA linje med inriktning foto. Men är ett tag kvar så jag har tid att välja!
 
Jag har även Tumblr och en Instagram, där jag heter Mikatza på.
 
Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva..men ja. Kommer kanske på något mer sen! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kanske titta på nåt avsnitt av How I Met Your Mother!
 

test inlägg

Kategori: Livet

Test inlägg för att se hur texten ser ut osv. 
puss